Ευρισκόμεθα εν έτει 2016 περί το χειμερινόν ηλιοστάσιον.

Η Εύα είχεν μυηθεί από δεκαετίας εις τας αναρχικάς ιδέας άτινας διέσπειρον οι νεανίες των φερομένων ως «επαναστατικών ομάδων της μη άμεσης επανάστασης».
Επειδή όμως επίκειντο αι εορταί των Χριστουγέννων εις την πρωτεύουσαν της χαρμολύπης, συμμετείχε εις την προετοιμασίαν σφοδρού χτυπήματος εις τον πέριξ του πολυτεχνείου χώρον.

Ητήμαζεν επιμελώς μετά των συντρόφων της βόμβας Μολότωφ με στουπέτσια, βενζίνας και άλλα τινα είδη. Κατά μίαν νύκταν όμως, και αποπειραθείσα να ανάψει τν στριφτόν της μπάφον, διέφυγεν σπινθήρ τις και ήναψεν το στουπέτσιον το εμποτισμένον δια της μπενζίνας των βομβών ! Ταχέως αύτη και οι σύντροφοί της εξέρχονται εκ της γιάφκας τρέχοντες δια της κλίμακος του κτιρίου της οδού Καλλιδρομίου ! Και τα αναρχικά βεγγαλικά εκτοξεύωσι αντικείμενα ως πυροτεχήματα εκ του μπαλκονίου, ότε τα είδον αστυνομικοί τινες εκ του εγγύς τμήματος και σπεύδωσι ταχέως.

Και ανέρχεται φοβηθείσα τα όργανα η Εύα προς την ταράτσαν του κτιρίου ίνα διασωθεί εκ της συλλήψεως. Και εφορμώσι και τινες άλλοι εκ της σταθμευούσης διμοιρίας έξωθεν των κενών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Και εις διμοιρήτης Ματατζής ονόματι Λέων την συλλαμβάνει κρατώντας την εκ του ώμου, ενώ το εύμορφον ντεκολτέ της παντσαβουροποιηθείσης μπλουζός δεν του ήτο αδιάφορον ! Ομοίως και η Εύα δεν ηγνόησε τους εύμορφους γαλαζοπούς οφθαλμούς του Λέοντος οίτινες την εκάρφωνον δια κτύπων καρδίας.

Και εζήτησεν ο ματατζής Λέων να καταστή ούτος δεσμοφύλαξ της ευτυχούσης εν τη ατυχία αναρχοκορασίδος, καθότι ο έρως του εκπροσώπου της εξουσίας δια την αλλοπαρθείσαν ήτο δεδομένος ! Αμοιβαίως δε σφόδρα αναπτύχθη η επιθυμία της Εύας δια το «όργανον»

Και εζήτησεν εκ του Λέοντος τότενες η ξεμυαλιθείσα Εύα να της παράσχει τεκμήριον αγάπης ! Και ερωτά όλος απορία ο ερωτοχτυπηθείς Λέων: – Τι να κάνω για σένα μπουρλοτιέρισά μου; Και του απαντά η Εύα: Να γράψεις έξωθεν του τμήματος εν ω με εμπουντρούμιασαν σύνθημα αντιεξουσιαστικόν! – Πες μου τι να γράψω αγάπη μου;
Να γράψεις «ΜΠΑΤΣΟΣ here ΜΠΑΤΣΟΣ there ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ everywhere !»
-Μα αν με δουν καρδιά μου θα χάσω τη δουλειά μου!
-Αυτό θέλω να κάνεις για την αγάπη μας!

Και τα συνθήματα εγράφησαν και συνελήφθη ο Λέων. Η καρδία του οργάνου του συστήματος ήτο πλέον αφιερωμένη εις τας επιταγάς της Μπουμπουλίνας των Εξαρχείων !

Προηγούμενο άρθροΟι σχέσεις μας με τον χρόνο: παραδοσιακή προσέγγιση
Επόμενο άρθρο1η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ  για Μεταδιδάκτορες Ερευνητές/τριες
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.