Διεθνές Συνέδριο: ”Γλώσσα, Εκπαίδευση και Τεχνητή Νοημοσύνη” στο Παν/μιο Κρήτης

0
1145

Διεθνές Συνέδριο: ”Γλώσσα, Εκπαίδευση και Τεχνητή Νοημοσύνη” στο Παν/μιο Κρήτης

Διεθνές Συνέδριο συνδιοργανώνουν η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ”Επιστήμες της Αγωγής” (Θεματική Ενότητα ”Γλώσσα, Κοινωνία και Εκπαίδευση”) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα: ”Γλώσσα, Εκπαίδευση και Τεχνητή Νοημοσύνη”.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η διεπιστημονική συζήτηση / αλληλόδραση πανεπιστημιακών, ακαδημαϊκών, ερευνητών σε επίκαιρα ζητήματα διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας, Εκπαίδευσης και Ψηφιακών Αλληλεπιδραστικών Τεχνολογιών.

Το συνέδριο απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, σε υποψήφιους/ες διδάκτορες/ισσες και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες με γνωστικό αντικείμενο συναφές με το θέμα του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο στον χώρο της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024. Οι εργασίες του θα μεταδοθούν και διαδικτυακά.

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο συνεδρίου [email protected] Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του συνεδρίου https://le-ai.edc.uoc.gr

phil.uop.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.