ΔΠΜΣ: «Μουσειακές Σπουδές»

Ενημερωτικό webinar με θέμα: ”Αποφοίτηση από τη Φιλοσοφική Σχολή: εναλλακτικές εκπαιδευτικές / επαγγελματικές διαδρομές” ΕΚΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα: ”Αποφοίτηση από τη Φιλοσοφική Σχολή: εναλλακτικές εκπαιδευτικές / επαγγελματικές διαδρομές”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19.00-20.30.

Το ενημερωτικό webinar απευθύνεται σε τελειόφοιτους και αποφοίτους προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής καθώς αναμένεται να συζητηθούν εναλλακτικά μονοπάτια σταδιοδρομίας που είναι δυνατό να ακολουθηθούν για το σχεδιασμό της περαιτέρω εκπαιδευτικής ή επαγγελματικής πορείας.

Εισηγητής: Αριστείδης Λορέντζος: Ψυχολόγος- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (M.Sc) Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Το webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, αίτηση συμμετοχής καθώς και τον σύνδεσμο παρακολούθησης βλ. : https://career.uoa.gr/apofoitisi-apo-ti-filosofiki-scholi-enallaktikes-ekpaideftikes-epangelmatikes-diadromes/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.