Δωρεάν διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

 


Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, τη 14η διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, έχει ως αντικείμενο την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Εγγραφή: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.avgouleaschool.gr/14η-διημερίδα-με-τίτλο-τεχνολογίες-αιχ/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

 

Διαδικασία: Λίγες μέρες πριν από τη διημερίδα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν συνδέσμους και οδηγίες για το σύνολο των παρουσιάσεων των 2 ημερών προκειμένου να παρακολουθήσουν ελεύθερα εκείνες που επιθυμούν.

 

Κόστος: Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

 

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, σε φοιτητές καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον χώρο της εκπαίδευσης.

 

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης: Θα σταλούν ηλεκτρονικά μετά τη διημερίδα στους συμμετέχοντες.

 

Πρόγραμμα:

 

  • Σάββατο 9/3 – 10:45-13:40 – Κεντρικές Ομιλίες
  • Κυριακή 10/3 – 10:00-14:00 – Ενότητες:«Δημοτικό», «Διεπιστημονικά Θέματα», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση», «Οικονομικά Μαθήματα», «Προσχολική Αγωγή», «Ρομποτική», «Τεχνητή Νοημοσύνη», «Φιλολογικά Μαθήματα», «Ψηφιακά Εργαλεία Μάθησης», «Ψηφιακά Εργαλεία Οργάνωσης Εκπαιδευτικού», «Gamification & VR», «International» και «Microsoft Educators».

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail[email protected].

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.