Ανακοινώνεται η διεξαγωγή του 12ου Συνεδρίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτή η διοργάνωση αποτελεί πλέον έναν θεσμό, που εδώ και 23 χρόνια (2001-2024) προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους επιστήμονες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο να προβάλουν τη δουλειά τους και να γνωριστούν μεταξύ τους. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με τις διεθνείς τάσεις της σύγχρονης έρευνας, καθώς οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι υποψήφιοι διδάκτορες συμβάλλουν στη διαμόρφωσή τους.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2024. Καλούνται οι νέους ερευνητές να υποβάλουν περίληψη σε μία από τις παρακάτω επιστημονικές περιοχές:

– Βυζαντινή Φιλολογία
– Γλωσσολογία
– Κλασική Φιλολογία:
– Αρχαία Ελληνική Φιλολογία
– Λατινική Φιλολογία
– Παπυρολογία
– Λαογραφία
– Νεοελληνική Φιλολογία

 

Περισσότερες πληροφορίες

Αναλυτικά η πρόσκληση

 

https://www.patakis.gr/product/617367/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-Genikou-Lukeiou-Krithria-aksiologhshs-NEA-E/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.