Ενημερώνονται οι Μεταδιδακτορικοί Ερευνητές/τριες (ΜΕ), οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν πρόταση στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) για ΜΕ, ότι για τεχνικούς λόγους η Προκήρυξη θα δημοσιευτεί στις 9 Ιανουαρίου 2017, στους ιστότοπους της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) www.gsrt.gr και του τομέα Έρευνας και Καινοτομίας του ΥΠΠΕΘ,  erevna.minedu.gov.gr

Η υποβολή των προτάσεων θα είναι δυνατή από τις 30 Ιανουαρίου 2017 ως και τις 10 Μαρτίου 2017 και θα γίνεται μέσω του ιστότοπου της ΓΓΕΤ που αναγράφεται παραπάνω.

Προηγούμενο άρθροΤο κοριτσάκι με τα σπίρτα
Επόμενο άρθροΠρωταγόρας-Πολιτεία:Ερωτήσεις Κ.Ε.Ε.
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.