Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών α) «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)» καιβ) «Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία (ΕΑΨ)»για το  εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 με έναρξη σπουδών τον Μάρτιο του 2022.

  Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από την 12η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:59 το μεσημέρι έως την 4η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:59 το μεσημέρι.

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Στην επιλογή των φοιτητών/τριών θα προηγηθούν όσοι/όσες έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης. 

Για το ΠΜΣ ΕΑΓ το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 550 αιτήσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 4ης Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.59π.μ.. Οι θέσεις θα καλυφθούν από τους πρώτους 400 υποψηφίους και οι υπόλοιπες 150 θέσεις χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες για τα κενά που ενδεχομένως θα προκύψουν.

Για το ΠΜΣ ΕΑΨ το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 175 αιτήσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 4ης Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.59π.μ.. Οι θέσεις θα καλυφθούν από τους πρώτους 75 υποψηφίους και οι υπόλοιπες 100 θέσεις χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες για τα κενά που ενδεχομένως θα προκύψουν.

  Οι επιλαχόντες θα ενημερώνονται με σχετικό μήνυμα κατά την επιτυχή υποβολή της αίτησης τους και τα αποτελέσματα των εισαχθέντων και των απορριφθέντων ανά Πρόγραμμα θα αναρτηθούν στις 31 Ιανουαρίου 2022.

1.  Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

2.  Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.

3.  Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ

4.  Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.