Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 1971
Ακούω από τον αμερικάνικο σταθμό της βάσης του Ελληνικού για το θάνατο του άγνωστου τότε σε μένα Jim Morisson !
Ακούω μετά αποσπάσματα από το strange days και από το L.A. woman και αν και πιτσιρικάς, κολλάω και μαγεύομαι. Δεν έπαψα από τότε να ασχολούμαι με το φαινόμενο Morisson !
Έγραψε στοίχους αλλόκοσμους σαν να προερχόταν όχι από τη Γη αλλά από την Aνδρομέδα ! Συνέθεσε μουσική μαζί με τον Ray Manzarek που αν σήμερα ακουστεί αν και 46 χρονών μουσική ακούγεται σαν σημερινή !
Όμως η φυσική έχει για τα πάντα απάντηση !
Ο Morisson κατά την ταπεινή μου γνώμη Α Γ Γ Ι Ξ Ε Τ Η Ν Α Λ Λ Η Π Λ Ε Υ Ρ Α !!!
Ζούμε σε χώρους υποδιάστατους που είναι προβολικοί χώροι σύμφωνα με τις θεωρίες των μεγάλων μαθηματικών Riemann και Lobatzewski υπερδιάστατων χώρων !
Όπως λοιπόν ο Πλάτων βίωνε τις αλλόκοσμες διαστάσεις, έτσι και ο Morisson αντιλαμβανόταν το κοσμικό γίγνεσθαι έξω από τα όρια του φυσικού για εμάς κόσμου !
Συχνά, με την επήρεια ψυχοτροπικών ουσιών και αλκοόλ επισκεπτόταν τους επικίνδυνους αυτούς κόσμους και τους άγγιζε με την άκρη του μυαλού του.
Τότε είναι που έγραφε και το : «Καμία αιώνια ανταμοιβή δεν θα μας συγχωρέσει που χάσαμε την αυγή»
Όμως όπως και στο διαστημόπλοιο του ‘star treck” είναι επικίνδυνο να είσαι transit μεταξύ δύο κόσμων, καθότι στο μηχάνημα κβαντικής τηλεμεταφοράς μπορεί να χαθεί ο κώδικας, έτσι και ο Jim Morisson χάθηκε στις 3 Ιουλίου του 1971 στην τηλεμεταφορά μεταξύ των δύο κόσμων, του κόσμου των φθαρτών και του κόσμου των Θεών !

Προηγούμενο άρθροΕπιλογή διευθυντών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΕισαγωγή στη Βυζαντινή Γραμματεία Ι(4)
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.