Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2020
Με το νέο σύστημα εισαγωγής της κυβέρνησης Σύριζα, επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια, τα οποία για να αντεπεξέλθουν στην αυξημένη ζήτηση, έχουν μεταστεγαστεί στα γήπεδα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το Ολυμπιακό στάδιο καθώς και στο γήπεδο Καραϊσκάκη!
Η κυρία Φερνογύρου αναζητεί το κατάλληλο πανεπιστήμιο για να φοιτήσει ο γιος της.
-Καλημέρα σύντροφε, Φερνογύρου ονομάζομαι και θα ήθελα να ενημερωθώ για τα προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιά.
-Καλώς όρισες συντρόφισσα στο πανεπιστήμιο «Γεώργιος Κα¬ραϊσκάκης»
-Δε σου κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από το Πανεπιστήμιο «Σπύρος Λούης» και από το «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα προγράμματα σπουδών!
-Μα τι λες τώρα συντρόφισσα Φερνογύρου, το «Σπύρος Λούης» κάνει ομαδική θεραπεία στη μετατραυματική συμπερι¬φορά πρώην αρίστων μαθητών, όταν εμείς τους αφαιρούμε τη ρετσινιά, υποβάλλοντας τους σε αναγκαστική δεκαετή παρά¬ταση εξαμήνων, ενώ το «Απόστολος Νικολαΐδης» ευθυγραμμίζει τις «στρεβλές φιλοδοξίες» παλαιοσυστημικών αρίστων υποχρεώνοντας τους να κόβονται, όταν εμείς έχουμε καθιερώσει την αντίστροφη βαθμολογία με άριστα το μηδέν!
-Τέλος πάντων, πες μου τι προσφέρετε παραπάνω από τα ανταγωνιστικά σας πανεπιστήμια ;
-Να σου πω, εκτός από την απορετσινοποίηση που πιθανώς χρειάζεται ο γιος σου αν φοιτούσε σε πρότυπο ή καλό ιδιωτικό σχολείο, προσφέρουμε αγώνες ποδοσφαίρου χωρίς τέρματα, αγώνες μπάσκετ χωρίς μπασκέτες, και εξεταστικές εξαμήνων χωρίς βαθμολογία.
-Αυτά που λες σύντροφε ακούγονται σαν αυτοερωτισμός χωρίς συνουσία! Μου δίνεις την εντύπωση ότι οι φοιτητές στο πανε¬πιστήμιό σας δύσκολα θα βρουν δηλαδή το στόχο τους και θα μείνουν «αυτοαπασχολούμενοι»
-Έχω την εντύπωση ότι με προσβάλλεις εμένα και τους 30000 πρωτοετείς φοιτητές του πανεπιστημίου που εκπροσωπώ!
-Σύντροφε, εσύ θα μπορούσες να γίνεις καλός εραστής, γιατί εξασκείσαι πολύ μόνος σου, όμως δεν θα ήθελα ο γιος μου να μάθει όπως εσύ στο παιχνίδι χωρίς μπασκέτα. Μάλλον θα αναζητήσω λύσεις στο εξωτερικό !

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.