Βρισκόμαστε στα 1977.
Πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων. Αρχικά στο ραδιόφωνο και την επόμενη στης εφημερίδες.
Η αγωνία μου είναι τεράστια, καθότι θέλω να περάσω Φυσικό και τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Μαθαίνουμε, ότι στις 10 το πρωί αρχίζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το κρατικό ραδιόφωνο.
Στηνόμαστε με καρέκλες μπροστά στο ραδιόφωνο, εγώ, η μαμά, η γιαγιά, η ανύπαντρη θεία που ήλθε επί τούτου, ο σκύλος ο Ρας, η χελώνα κάτω από το κατώφλι, η γειτόνισσα η κυρα Σεβαστή, και όλοι οι συγγενείς στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, που περίμεναν τα αποτελέσματα.
Η μάζωξη στο ραδιόφωνο, είναι πιο σπουδαία κι απ’την αναμετάδοση της προσελήνωσης του 69 !
Ο εκφωνητής φτάνει στο Φυσικό Αθήνας και περιμένουμε το περιζήτητο ονοματεπώνυμο: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ !!
Έτσι, ο εκφωνητής λέει:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΔΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ
Η αγωνία διαγράφεται σε εμένα που μασάω το λουρί του σκύλου, στη μάνα μου που δαγκώνει τα δάκτυλά της σαν πουράκια Αβάνας, στη γιαγιά μου που στραβομασάει το μασελάκι, στη γεροντοκόρη θειά μου που σαν να μπήκε γυμνός εραστής στο δωμάτιο, και στο σκύλο σαν να εμφανίστηκε αγριεμένος μολοσσός μπροστά του !!
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΑΠΑΧΑΣΑΜΕΑΘΗΝΑΣ
Η απογοήτευση που έχασα το φυσικό Αθήνας ήταν τεράστια. Ήδη η μάνα μου με κοίταξε με ύφος εκδικητικό που θα τάσκαγε ο πατέρας μου ποιος ξέρει για ποια πόλη !
Ξεκινάει τώρα η αγωνία για Θεσσαλονίκη !
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΔΙΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΛΕΞΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΤΡΟΜΑΡΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΙΔΡΩΤΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από τη βίαια έκρηξη τότε, σηκώνω ψηλά τα χέρια και σηκώνω κατά λάθος το σκύλο από το λουρί και τον φέρνω αγκαλιά στη θεία, η οποία παράλληλα είχε οργασμικούς σπασμούς με αεροσεξ 10 μποφωρ ενώ η γιαγιά κατάπιε και προσπαθούσε να φτύσει το μασελάκι. Η μάνα μου βγάζει marlboro που είχε κρυμμένο για επισκέπτες ενώ έξω στο κατώφλι, η χελώνα βρέθηκε ανάσκελα να περιστρέφεται πάνω στο καύκαλο!

Τότε πίστεψα ότι ήμουν ανερχόμενος αστέρας γιαυτό και επειγόντως άκουσα το highway star: https://www.youtube.com/watch?v=gUixHM_ID5I

Προηγούμενο άρθροΟδηγίες σχετικά με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης των αναπληρωτών
Επόμενο άρθρο«Νεοελληνική Λογοτεχνία & Ψηφιακές Τεχνολογίες»- Έναρξη νέων εγγραφών
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.