Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη συνεχίζοντας την μακρόχρονη αφοσίωσή του στο χώρο της εκπαίδευσης και αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο του εκπαιδευτικού έργου στην διαμόρφωση των νέων ανθρώπων,

διοργανώνει 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές παιδαγωγικών σπουδών με θέμα Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στη διαχείριση προβλημάτων των παιδιών και των εφήβων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας. Επιστημονική υπεύθυνη του σεμιναρίου είναι η κ. Εύα Κογιαννάκη, Νομικός-Επιμελήτρια Ανηλίκων, Προϊσταμένη Υπηρεσίας  Επιμελητών Ανηλίκων Αθήνας.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η περαιτέρω ενημέρωση και εμβάθυνση της επιμόρφωσης τους ως προς τα ζητήματα, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν στη σχέση και την επικοινωνία τους με τα παιδιά και τους εφήβους.

Η εμβάθυνση του εκπαιδευτικού έργου και η ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας μπορούν να αποτελέσουν κρίσιμα ζητήματα για την διαμόρφωση της σχολικής ζωής σε στέρεες και υγιείς βάσεις με γνώμονα τη γνώση, την ψυχική ανθεκτικότητα και την δημιουργικότητα.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 4 αυτοτελείς διαδοχικούς θεματικούς κύκλους, οργανικά όμως και νοηματικά συνδεδεμένους, αφ’ ενός με τις ανάγκες και τα προβλήματα παιδιών και εφήβων στην σύγχρονη εποχή και αφ’ ετέρου με την ανάγκη των εκπαιδευτικών να τα διαχειριστούν με στοχασμό, θωράκιση γνώσης και ψυχική ανθεκτικότητα.

Οι 4 θεματικοί κύκλοι θα καλυφθούν σε  11 τρίωρες συναντήσεις, από Νοέμβριο 2018 έως και Φεβρουάριο 2019 και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUoU7dr26EXo4EFlV7sgUWHVAkbaLi84T-17CQgqWWoh-LEw/viewform

Αιτήσεις δεκτές μέχρι και την Παρασκεύη 9 Νοεμβρίου 2018

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Κόστος σεμιναρίου (4 Κύκλοι): 60,00€

Κόστος σεμιναρίου (4 Κύκλοι) για φοιτητές και άνεργους: 30,00€

Κόστος σεμιναρίου ανά κύκλο: 20,00€

Εάν επιθυμείτε να καταβάλετε το ποσό της συμμετοχής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράψετε τον τίτλο του σεμιναρίου και το όνομά σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: IBAN GR56 0260 2460 0000 3020 0244 833, τράπεζα EUROBANK

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ


  • Ενημερωθείτε για όλα τα Σεμινάρια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.