Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ως ένα ανοικτό προς την κοινωνία ακαδημαϊκό ίδρυμα, οφείλει να πρωτοστατεί στον διάλογο για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο της χώρας. Γι’ αυτό και επιχειρεί να ξεκινήσει μια σειρά συζητήσεων ευρύτερου πολιτικού, επιστημονικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Η απόφαση να εγκαινιάσει τις εκδηλώσεις με μια συζήτηση με τίτλο «Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;», είναι δηλωτική της πρόθεσης να προκύψει διάλογος ανάμεσα σε ειδικούς επιστήμονες και πολιτικούς παράγοντες, ώστε να ακουστούν διαφορετικές απόψεις και κυρίως να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση υψηλού πολιτικού και επιστημονικού προβληματισμού.

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 24/01 στις 17.00, θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΕΑΠ στο youtube, όπου μπορείτε να την παρακολουθήσετε. (Σχετικό link θα ανακοινωθεί σύντομα)

Για δια ζώσης παρακολούθηση λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων και χώρου, παρακαλώ πολύ όπως απευθυνθείτε στα email vkoltsidas@eap.gr  και dyiardoglou@eap.gr  .

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.