Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ανακοινώνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων στο πλαίσιο των Διεθνικών Δραστηριοτήτων Συνεργασίας στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης, Βασική Δράση 2 (ΚΑ2).

Η Εθνική Μονάδα της Σουηδίας για το πρόγραμμα Erasmus+ “Universitets – och Högskolerådet” διοργανώνει το ανωτέρω Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων σχετικά με την Ποιότητα στην Προσχολική Αγωγή το χρονικό διάστημα 1/2/2018-2/2/2018, στη Στοκχόλμη.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε φορείς από τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε Στρατηγική Σύμπραξη ΚΑ201 και ΚΑ229, στο πεδίο της προσχολικής αγωγής. Το προφίλ των συμμετεχόντων θα είναι κατά προτίμηση διευθυντές και εκπαιδευτικοί σε ιδρύματα προσχολικής εκπαίδευσης, περιφερειακές εκπαιδευτικές αρχές, δήμοι, ερευνητικά κέντρα και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς.
Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Sweden SE Call».

Registration_form_TCA_Sweden

TCA Sweden_SE CALL

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.