d.k.ipeirouΤο Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 ο Ευγένιος Τριβιζάς τίμησε με την παρουσία του το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, αλλά και ολόκληρη την πόλη των Ιωαννίνων, η οποία ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση να τον συναντήσει.

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον εθνικό μας παραμυθά να αφηγείται μια ανέκδοτη ιστορία του και να παρουσιάζει τη σπάνια συλλογή του από κομμάτια παλιών παραμυθιών.

Τον Ευγένιο Τριβιζά καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του ο διευθυντής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου κ. Ελευθέριος Μέλιος, ο οποίος εξήρε το έργο, το ήθος και την παγκόσμια απήχηση του μεγάλου συγγραφέα καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας της πόλης, κ. Παντελής Κολόκας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και μέχρι τις βραδινές ώρες ο Ευγένιος Τριβιζάς με ανεξάντλητη υπομονή, ενδιαφέρον και αγάπη συνομιλούσε με μικρούς και μεγάλους, τους έδινε αναμνηστικές αλεπουδίτσες και άλλα δωράκια, υπέγραφε όλα τα βιβλία που του έφερναν και τους ζωγράφιζε το περίφημο περιστεράκι του με το αστέρι ή την καρδιά στο ράμφος.

Πραγματικά ήταν μια αλησμόνητη εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ψυχαγωγία του ευρύτερου κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί.
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και έχει έδρα τα Ιωάννινα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.