arxaio theatro diouΗ εύρυθμη λειτουργία των θεάτρων καθώς και η βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας σε αυτά, ήταν το θέμα συνάντησης εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τον Γενικό Γραμματέα και την Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) κ. Κώστα Κεχαγιόγλου και κ. Μαργαρίτα Συγγενιώτου, τον πρόεδρο της Ένωσης Χώρων Πολιτισμού Αθήνας κ. Δημήτριο Καρατζιά, την πρόεδρο της Ένωσης Μη Κερδοσκοπικών Θιάσων (ΕΚΜΕΘΙ) κ. Αιμιλία Υψηλάντη και τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Θεάτρου κ. Αθανάσιο Σταυρόπουλο.

Στη συνάντηση, που έγινε παρόντος και του νομικού συμβούλου του Δημάρχου Αθηναίων κ. Αθανάσιου Τσιούρα, συμφωνήθηκε ότι όλα τα θέατρα πρέπει να εναρμονιστούν με το παρόν θεσμικό πλαίσιο το οποίο διέπει τη λειτουργία τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την κάλυψη όλων των συνθηκών ασφαλείας που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από την πλευρά του, σε συνεργασία με τους φορείς, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή.

Προηγούμενο άρθροΜαθητικές «εικόνες», τωρινές και αλλοτινές
Επόμενο άρθροΠροετοιμασία για μια καλή ομιλία
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.