kapnagiavarvjpgΜε την ολοκλήρωση των εγγραφών στο Ετήσιο Βιωματικό Project «Μαθαίνω Βιωματικά, Συνεργάζομαι και Χτίζω το Σχολείο του Μέλλοντος», το οποίο κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2015-2016 διοργανώνει η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους τετρακόσιους εξήντα (460) εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Βιωματικό Project, οι οποίοι υπηρετούν στο νομό Δράμας αλλά και στα σχολεία όλης της χώρας, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με οποιοδήποτε τρόπο στηρίζουν την υλοποίησή του συγκεκριμένου Project.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Δράσεις της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016 επικεντρώνονται στο Ετήσιο Βιωματικό Project «Μαθαίνω Βιωματικά, Συνεργάζομαι και Χτίζω το Σχολείο του Μέλλοντος», στον «4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Γρηγόρης Πεντζίκης» και στα προγράμματα «εκπ@ιδευτικό ραδιόφωνο Kyklos Radio» και «Αλλάζω το σχολείο μου». Οι συγκεκριμένες δράσεις και δραστηριότητες θα «συναντηθούν» και θα παρουσιαστούν βιωματικά στις «Ημέρες Εκπαίδευσης 2016». Επιπλέον διοργανώνεται στο 1ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής με θέμα: «Καινοτόμες Εφαρμογές στη Διδακτική Πράξη».

Η συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις, δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα, στηρίζεται στον εθελοντισμό, την προθυμία και την καλή διάθεση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νομό μας, στα σχολεία όλης της χώρας αλλά και στα σχολεία της ομογένειας. Η ανιδιοτέλεια, η παιδαγωγική ευθύνη αλλά και η αγάπη προς νέους και τα παιδιά που χαρακτηρίζουν αυτούς τους εκπαιδευτικούς αποτελούν το ασφαλέστερο εχέγγυο για την οικοδόμηση του σχολείου του μέλλοντος.

  O Δ/ντής

Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

 

 

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.