kesypΣας ενημερώνουμε ότι τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κρήτης, στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού δέχονται εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Ειδικότερα για επισκέψεις:

Το Πολυτεχνείο Κρήτης στις 30/3/2015 θα δεχτεί μαθητές Γ’ Γενικού Λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης από όλους τους Νομούς της Κρήτης, στο πλαίσιο εκδήλωσης «Ανοικτή ημέρα γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης». Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί σύντομα από το Πολυτεχνείο (κ. Ζίνα Τζομπανάκη, Προϊσταμένη Γραφείου Πρύτανη & Τμ. Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, τηλ. 28210 37005, fax 28210 37083), ενώ δεν δίνεται η δυνατότητα σίτισης στη φοιτητική λέσχη όπως είχε γίνει την περσινή χρονιά. Όσα σχολεία επιθυμούν να επισκεφθούν το Πολυτεχνείο Κρήτης να δηλώσουν εγκαίρως (μέχρι τέλος Φεβρουαρίου) τον αριθμό μαθητών και συνοδών στο ηλεκτρονικό τα ταχυδρομείο του ΚΕ.ΣΥ.Π.: [email protected]. Τα σχολεία 3ο . 6ο , 8ο , 11ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου και τα ΓΕ.Λ. Αγ.Δέκα, Αρχανών, Γαζίου, Γουβών, Μελεσών, Λ. Χερσονήσου, δεν χρειάζεται να αποστείλουν εκ νέου στοιχεία.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δέχεται εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Οι σχολικές μονάδες οι οποίες επιθυμούν να επισκεφθούν τις Σχολές και τα Τμήματα & τις Βιβλιοθήκες στο Ηράκλειο και Ρέθυμνο παρακαλούνται να επικοινωνούν απευθείας και εγκαίρως (15 ημέρες νωρίτερα) με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων κ. Παπαδάκη Μαρία (28310 77965) για το Ρέθυμνο και για το Ηράκλειο στο Τµήµα ∆ιεθνών και ∆ηµοσίων Σχέσεων (κ. ∆ιαµάντη Π., 2810-393229) και υποχρεωτικά μέσω της επισυναπτόμενης αίτησης.

Το Τ.Ε.Ι. Κρήτης δέχεται εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Οι σχολικές μονάδες οι οποίες επιθυμούν να επισκεφθούν τις Σχολές και τα Τμήματα στο Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά παρακαλούνται να επικοινωνούν απευθείας και εγκαίρως (15 ημέρες νωρίτερα) με την Σύμβουλο Σταδιοδρομίας κ. Αλογδιανάκη Μ. (2810 379335), της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας  (ΔΑΣΤΑ)  του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Οι Υπεύθυνοι Σ.Ε.Π. του ΚΕ.ΣΥ.Π.:  

Θεόδωρος Αντωνίου, Έρρικα Κορνηλάκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.