Η Τέχνη, σε όλες της τις μορφές, μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά. Είναι ένα μέσο με το οποίο μπορούμε να ανακαλύψουμε βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μας.


Για αυτό το σεμινάριο επέλεξα μια μορφή Τέχνης για να δουλέψουμε με τον εαυτό μας με έναν πρωτότυπο και ιδιαιτέρως ευχάριστο μέσον. Το Σενάριο. Σε συνεργασία, λοιπόν, με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: «Το Σενάριο ως μέσο Αυτό – Ψυχοθεραπείας».

Γιατί αυτό το σεμινάριο; Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε πως μέσα από τη συγγραφή μιας ιστορίας μας και τη μετατροπή της σε εικόνες και λόγο, δηλαδή σε σενάριο, μπορούμε να εμβαθύνουμε σε άγνωστα η δυσθεώρητα σημεία του εαυτού μας ώστε να ανακαλύψουμε συναισθήματα και σκέψεις βαθιά κρυμμένα μέσα μας και να μπορέσουμε να τα ανασύρουμε και να ωφεληθούμε.

Οι εισηγητές του Σεμιναρίου είναι : Βουκελάτου Εύη (Ψυχοθεραπεύτρια, Διαμεσολαβήτρια, Συγγραφέας) μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και Κακαβάς Αλέξανδρος (Σεναριογράφος/Παραγωγός) Πρόεδρος  της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 
Πότε; 1-2 Ιουνίου 2024
Που; Câleur, Your Creativity Nook, (Αγίου Τρύφωνος και Καρπάθου, Κηφισιά).
Μέρα και ώρα; Σάββατο και Κυριακή : 11:00-18:00 (Διάλειμμα 12.30-12.45, 14.-14.30, 16 -16.15)

Το κόστος συμμετοχής είναι 165 ευρώ, ποσό το οποίο προπληρώνετε (είτε εφάπαξ, είτε δίνοντας το 50% με την εγγραφή και το την εξόφληση μια μέρα πριν το Σεμινάριο. 
Για να κρατηθεί η θέση θα πρέπει να έχει κατατεθεί το 50% και να σταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο mail: [email protected]
Για τα μέλη της Λέσχης ισχύει έκπτωση 10% . 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε στα: 2110028240 και 6944282401

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
*Στο τέλος δίνεται και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Προηγούμενο άρθροΟ προγραμματισμός των εξετάσεων
Επόμενο άρθροΌταν η Έκθεση … εκθέτει
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.