Συνέδριο στο Παν/μιο Λευκωσίας: Πολυγλωσσικές ταυτότητες και γραμματισμοί προσφύγων και μεταναστών

H Παγκύπρια Οργάνωση Προώθησης Γραμματισμού, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το ΕΜΝ Κύπρου διοργανώνουν Συνέδριο με τίτλο “Πολυγλωσσικές ταυτότητες και γραμματισμοί προσφύγων και μεταναστών”. Το θέμα του Συνεδρίου αφορά την εκπαίδευση προσφύγων και μεταναστών ως σημαντικό εφόδιο για την επιτυχή τους ένταξη στην κοινωνία. Το Συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, ώρες 09.00-13.15 – Αμφιθέατρο UNESCO Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Διαδικτυακά μέσω Webex.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε φοιτητές/φοιτήτριες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές/ερευνήτριες, εκπροσώπους μη κερδοσκοπικών οργανισμών και άλλων φορέων και οργανισμών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή και δραστηριοποίηση στην εκπαίδευση και καλλιέργεια δεξιοτήτων γραμματισμού σε παιδιά και ενήλικες με μεταναστευτική βιογραφία.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας https://tinyurl.com/grammatismos μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου 2021. Θα πρέπει να διευκρινίζεται αν η συμμετοχή θα είναι με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά.

Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων για τη δια ζώσης παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και όσοι/όσες επιλεγούν θα ειδοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου 2021. Στους/Στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες διαδικτυακά θα σταλεί σχετικός σύνδεσμος στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Παγκύπρια Οργάνωση Προώθησης Γραμματισμού: [email protected] και στο https://grammatismos.wordpress.com/news/synedrio2021/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.