Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών – ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών – ωρομισθίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2018-2019.

Σε συνέχεια του από 21-08-2019 Δελτίου Τύπου, με θέμα «Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία διανομής των σχολικών βιβλίων και την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία», ανακοινώνεται ότι υπεγράφησαν σήμερα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων οι αποφάσεις: υπ’ αριθμ. 131407/1/24.8.2019, «Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σχολικού έτους 2018-2019» και υπ’ αριθμ. 131408/E4/24.8.2019, «Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών – ωρομισθίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2018-2019».

Θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διαδικασίας πλήρωσης των κενών θέσεων, οι προσκλήσεις για την υποβολή δηλώσεων περιοχών προτίμησης των υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΟΠΣΥΔ, καθώς και για τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ, στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Δείτε την απόφαση για την παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Δείτε την απόφαση για την παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών – ωρομισθίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.