Σύντομη Περιγραφή

Οι σύνθετες ανάγκες και η αναβάθμιση του έργου και της σπουδαιότητας του κλάδου της ειδικής αγωγής, καθιστά επιτακτική την ανάγκη για συνεχιζόμενη κατάρτιση τόσο των επιστημόνων της ειδικής αγωγής αλλά και όλων των εμπλεκόμενων μερών στην ποιότητα ζωής του προσώπου με αυτιστικές συμπεριφορές σε τομείς που αφορούν στα θέματα παρέμβασης στις αυτιστικές συμπεριφορές, ανάπτυξης ικανοτήτων ανεξάρτητης καθημερινής διαβίωσης και εκπόνησης προσωποκεντρικού σχεδιασμού αλλά και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των ωφελούμενων περιπτώσεων. Θεμελιώδης στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες ώστε να προσδιορίζουν τη λειτουργία των προβλημάτων συμπεριφοράς και να την συνδυάζουν με εμφανή παρέμβαση επιδιώκοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα για το ωφελούμενο πρόσωπο. Κατά τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους προς τον ωφελούμενο αλλά και να εφαρμόσουν και να αξιοποιήσουν ακόμη πιο αποτελεσματικά το υπάρχον γνωστικό τους υπόβαθρο και δεξιότητες.

Κατηγορίες Δεκτών Υποψηφίων
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε Ειδικούς Παιδαγωγούς, σε Ψυχολόγους, σε Εργοθεραπευτές και Λογοθεραπευτές, σε Κοινωνικούς Λειτουργούς καθώς και σε φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Οφέλη Παρακολούθησης
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων και σε επίπεδο γνώσεων και στάσεων στοχεύει στην κατάρτιση τους στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο, μέσω μιας επιμόρφωσης πιστοποιημένης από έναν καταξιωμένο φορέα στον κλάδο του παρέχοντας πρόσθετα πλεονεκτήματα στο ατομικό του portfolio.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα e-employ.g

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.