Ο χώρος της Εκπαίδευσης Ενηλίκων αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο χώρο, που προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες  εργασίας σε ήδη εργαζόμενους στην εκπαίδευση αλλά και σε νέους εν δυνάμει εκπαιδευτικούς .Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης υλοποιεί σεμινάρια γενικής μοριοδότησης, ειδικού γνωστικού αντικειμένου και νέες επιμορφώσεις στον κλάδο του τουρισμού και σε νομικά επαγγέλματα. Κλείσε μία θέση τώρα και εξασφάλισε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην διεκδίκηση επικείμενων προκηρύξεων.

Σχεδόν ετησίως εκδίδονται προκηρύξεις που αφορούν προσλήψεις εκπαιδευτικών σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και σε ΙΕΚ. Επιπλέον, διανύεται περίοδος αναμονής για γνωστοποίηση επικηρυσσόμενων θέσεων για Διευθυντές και Υποδιευθυντές σε αντίστοιχες δομές.  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και της κτήσης επιμορφώσεων που δίδουν επιπλέον μόρια για την πρόσληψη. Ιδανικά, οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να συγκεντρώσουν μόρια τόσο στον πίνακα γενικής μοριοδότησης, όσο και στο γνωστικό αντικείμενό τους.

Δείτε τους θεματικούς τίτλους που μοριοδοτούνται στο γνωστικό αντικείμενο εδώ.

Η Easy Education, συναισθάνεται την ανάγκη επιπλέον μοριοδότησης των υποψήφιων εκπαιδευτικών και παρατείνει την περίοδο της προσφοράς όλων των σεμιναρίων. Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και 20 Απριλίου. Επωφελήσου και αξιοποίησε ευκαιρίες εργασίας!

Κλείσε μία θέση άμεσα!

Τα σεμινάρια γενικής μοριοδότησης έχουν τους παρακάτω θεματικούς τίτλους και είναι απαραίτητα και βασικά για την κατάληψη θέσης εκπαιδευτικού σε μετα-δευτεροβάθμιες δομές και παράλληλα για την κρίση Διευθυντών και Υποδιευθυντών:

1.  Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων  

2.  Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας 

3. Θεσμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Και Κατάρτισης 

4. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων 

*Κάντε κλικ στους θεματικούς τίτλους των σεμιναρίων και ενημερωθείτε αναλυτικότερα.

 Με το πέρας των σεμιναρίων χορηγούνται:

• Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση Επιμόρφωσης σεμιναρίου

• Πλήρης διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης και με έλεγχο γνησιότητας της αποκτηθείσας βεβαίωσης, μέσω καινοτόμας υπηρεσίας: ανάγλυφη εκτύπωση με τοποθέτηση κώδικα QR code.

• Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας και τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.

• Λόγω της υιοθέτησης του Εθνικού Πλαισίου Διασφάλισης Ποιότητας στην εκπαίδευση από μέρους μας αποδίδεται και επιπρόσθετο έντυπο αναλυτικής πορείας του καταρτιζομένου κατά την διάρκεια του προγράμματος σπουδών που έχει επιλέξει (αναλυτική Βαθμολογία & σχολιασμός απόδοσης από τον επιστημονικά υπεύθυνο του έργου)

• Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Κλείσε μία θέση άμεσα! 

Τα σεμινάρια ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ σε δομές Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  (ΙΕΚ, ΔΙΕΚ, ΠΣΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ, Φροντιστήρια) & σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΔΥ, ΣΕΤΕ, ΓΣΕΕ, ΣΕΒ).

Τα προγράμματα διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας ακαδημαϊκών προδιαγραφών για την εξ αποστάσεως τηλεεκπαίδευση (LMS), προκειμένου να εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η αυτονομία του εκπαιδευόμενου. Για να δείτε όλα τα προγράμματα που διεξάγονται στο κέντρο μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να κλείσετε μία θέση από τώρα.

Eφόσον εγγραφείτε σε ένα μοριοδοτούμενο σεμινάριο, συμμετέχετε αυτόματα σε μια ακόμα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενη επιμόρφωση αξίας 175€ διάρκειας 100 ωρών.

Επιλέγοντας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education απολαμβάνετε ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ και αναγνώριση.

Περισσότεροι από 3000 μαθητές μας, έχουν ήδη ολοκληρώσει τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Πληροφορίες:

Βέροια, Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23111 10186

www.easy-education.gr,

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.