Σας ενημερώνουμε ότι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανοιχτής Καινοτομίας, Επιστήμης και Πολιτισμού (European Center for Open Innovation, Science and Culture) διοργανώνει υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας το Ετήσιο Παγκόσμιο Συμπόσιο Νέων για την Πολιτιστική Κληρονομιά (Annual World Culture Heritage Youth Symposium). Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Απριλίου 2018 στην Αρχαία Ολυμπία και θα φιλοξενηθεί στις Εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Επίσημη γλώσσα των εργασιών θα είναι η Αγγλική. Στο Συμπόσιο καλούνται να πάρουν μέρος μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των σχολείων που ανήκουν στο παγκόσμιο Δίκτυο ASPnet UNESCO ή που έχουν εκπονήσει προγράμματα που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των μαθητών τους σε θέματα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των σχολείων που ανήκουν στο παγκόσμιο δίκτυο του I.B.O. (International Baccalaureate Organization) καθώς και φοιτητές Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο.

Για τη μετακίνηση των μαθητών που θα συμμετάσχουν ισχύουν οι διατάξεις της υπ΄αριθμ. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 (Β΄ 681) Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Όλες οι πληροφορίες για το Συμπόσιο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.olympiayouthsymposium.com Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://olympiayouthsymposium.com/participation-form

Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι προαιρετική και χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.