Στον Τζακ Κέρουακ είναι αφιερωμένο το σεμινάριο αυτομόρφωσης του ΣΜΕΔ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. με εισηγητή τον Μιχάλη Λαλιώτη.

Ο μεταφραστής θα μιλήσει για τη μετάφραση δύο έργων του Τζακ Κέρουακ: Στο δρόμο και Στοιχειωμένη ζωή. Θα αναφερθεί στην περιπετειώδη ιστορία της έκδοσης των δύο κειμένων (τόσο της πρωτότυπης όσο και της ελληνικής), στην εμπειρία και την πράξη της μετάφρασής τους και φυσικά σε όποιο θέμα προκύψει στη συζήτηση που θα γίνει.

Τα σεμινάρια αυτομόρφωσης του Συλλόγου Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών είναι ανοιχτά σε κάθε συνάδελφο (μέλος του Συλλόγου ή μη) που επιθυμεί να μοιραστεί με νέους και παλιούς συναδέλφους την πείρα του, τους προβληματισμούς του, τα ερωτήματά του, να μιλήσει για τη μεθοδολογία που ακολουθεί, να περιγράψει τα λάθη που έχει κάνει ή έχει αποφύγει, συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική γνώση και τη συνεργασία μεταξύ μας.
  Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου   
  (Μαυρικίου 8, Νεάπολη Εξαρχείων)   

Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών

Μαυρικίου 8 & Μαυρομιχάλη
Αθήνα

Τ.Θ. 21028
Αθήνα 11410

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6464256 – 6988 679769 [νέο]
Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]com
Website: http://www.smed.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.