biblioergastiriojpgΤο Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 11:00, το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής και του 1ου Γυμνασίου Καλλίπολης γιορτάζουν τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος ΒΙΒΛΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Οι μαθητές θα παρουσιάσουν ποικίλες δραστηριότητες που προετοίμασαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, εμπνευσμένοι από το βιβλίο της Ελένης Κατσαμά Κοσμοδρόμιο και τα βιβλία του Βασίλη Παπαθεοδώρου Οι εννέα καίσαρες και Χνότα στο τζάμι, αποδεικνύοντας πως το βιβλίο μπορεί να γίνει αληθινός, ζωντανός φίλος και η ανάγνωση αφορμή για περιπέτεια, δημιουργία και παιχνίδι.

Παράλληλα με την εκδήλωση θα λειτουργήσει Έκθεση Εφηβικού Βιβλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, 2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μουτσοπούλου και εντάσσεται στις δράσεις του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» για την καμπάνια «Βιβλιοθήκη, ο Κόσμος μου», που διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.