9455372Τα Εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία σάς προσκαλούν στο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Διδάσκοντας και εμπνέοντας εφήβους – Για ένα αλλιώτικο σχολείο» που διοργανώνουν στις 4-6 Μαρτίου 2016 στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και σε αυτό συμμετέχουν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Σχολικοί Σύμβουλοι και Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το Συνέδριο έχει ως σκοπό την κατάθεση ποικίλων προτάσεων διδασκαλίας σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκονται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, την κοινοποίηση της εμπειρίας εκπαιδευτικών της τάξης και την ανάδειξη νέων ιδεών και μεθόδων που μπορεί και να αποκλίνουν από τον τυπικό κανόνα ή και να ακολουθούν προτεινόμενες από το Π.Σ. προτάσεις (project, ομαδοσυνεργατική, ΤΠΕ κλπ).

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://synedrio-politropiarmonia.weebly.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.