A.P.TH._logoΟι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πολύνεκρη τραγωδία που έπληξε τον γαλλικό λαό με την πολυμέτωπη τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσηλωμένο στην ιδέα της ειρήνης, αποδοκιμάζει πράξεις βίας που τείνουν να υποσκάψουν τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος και να περιορίσουν την ελευθερία των πολιτών. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον ευγενή αγώνα της υπεράσπισης των πανανθρώπινων αξιών της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης και της ανοχής στη διαφορετικότητα.

Το Πανεπιστήμιό μας, το οποίο έχει άριστη και πολυετή συνεργασία με πολλά Πανεπιστήμια της Γαλλίας αλλά και το Γαλλικό Προξενείο και το Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος του γαλλικού λαού, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τα αισθήματα συμπάθειας προς το γαλλικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.