uoiΤο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00, στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις για τον Πολιτισμό στην Εκπαίδευση: Ανάδειξη και Αξιοποίηση Στοιχείων Μνημειακής Αρχιτεκτονικής της Περιφέρειας Ηπείρου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», διεξήχθη Ημερίδα Αποτίμησης στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ημερίδας έγιναν ανακοινώσεις απολογισμού από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο, Καθηγητή Χαράλαμπο Κωνσταντίνου, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Γεώργιο Καψάλη και τους επιστημονικά υπευθύνους των Πακέτων Εργασίας της Πράξης. Επίσης, έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πιλοτικής Εφαρμογής του Εκπαιδευτικού Υλικού από τις Σχολικές Μονάδες που συμμετείχαν.
Όπως υπογράμμισαν και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της Ηπείρου που εφάρμοσαν το εκπαιδευτικό υλικό, η συγκεκριμένη Πράξη είχε πολύ θετικά μαθησιακά, πολιτιστικά και παιδαγωγικά οφέλη για τους μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πράξη μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο http://mnimeia.ptde.uoi.gr,όπου έχετε την επιπρόσθετη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη την Ημερίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.