OEFEΠραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10-09-2015  η  προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου της Ο.Ε.Φ.Ε. με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη .
Υπηρεσιακοί παράγοντες διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Βαφειαδάκη και τον φοροτεχνικό σύμβουλο της Ο.Ε.Φ.Ε κ. Νίκο Αυλωνίτη , ότι είναι δεδομένη η πολιτική βούληση των κομμάτων για την άρση του Φ.Π.Α. στην εκπαίδευση , δεδομένου , ότι ήδη από τώρα στο Υπουργείο αναζητούνται ισοδύναμα μέτρα .

Ο πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε , τόνισε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που διέρχεται ο κλάδος και τον κίνδυνο της άμεσης κατάρρευσης του .Επίσης , σημείωσε ότι το σύνολο σχεδόν των φροντιστηρίων της χώρας δεν επιβαρύνουν τα δίδακτρα τους με Φ.Π.Α. , παρότι ο νόμος ισχύει , αναμένοντας από την νέα κυβέρνηση την αναδρομική κατάργηση του .
Οι Υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου δεσμεύτηκαν για την άμεση επίλυση του προβλήματος και τον διακανονισμό όλων των επιμέρους θεμάτων που θα προκύψουν από την πρόσκαιρη εφαρμογή του μέτρου .
Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.