image-558c0252e3d13-defaultΘέμα: Εργαστηριακό σεμινάριο «Ημερίδα Εισαγωγής στον Προγραμματισμό και την Ρομποτική για Παιδιά»

ο Σύλλογος Καθηγητών Πληροφορικής Αν. Κρήτης και ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Πανσεληνάς Γεώργιος σας ενημερώνουν και προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα πολύ ενδιαφέρον εργαστηριακό σεμινάριο για παιδιά με θέμα:

«Εισαγωγή στον προγραμματισμό και την ρομποτική για παιδιά»

την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00-16:00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, G.R. 71202). Σύνδεσμος για την ακριβή τοποθεσία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο http://www.ebeh.gr/web/guest/contact

Η ημερίδα απευθύνεται σε παιδιά ηλικιών 8-16 χρονών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορα εργαστήρια που θα έχουν επαφή με γλώσσες προγραμματισμού όπως η Scratch, να πειραματιστούν σε τροποποιήσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού Minecraft, και να παίξουν με τα Lego Mindstorms και Tinkerforge.

Το ανοιχτό κάλεσμα έχει ως εξής:
Θα θέλατε να διασκεδάσετε :
– δημιουργώντας το δικό σας παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου με την Scratch;
– μαθαίνοντας προγραμματισμό πειραματιζόμενοι με MineCraft Mods;
– δημιουργώντας μια τουρμπίνα με τα Lego MX MindStorms;
– πειραματιζόμενοι με τα Tinkerforge;

Αν είστε μεταξύ 8 και 16 χρονών, φέρτε το φορητό σας υπολογιστή και ελάτε να μάθουμε να προγραμματίζουμε μαζί, την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 από τις 10:00 – 16:00, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και να διασκεδάσουμε μαζί δημιουργώντας !

Η ημερίδα JCrete4Kids διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα, σε Χανιά και Ηράκλειο, και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου και είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην σελίδα του event εδώ: https://jcrete4kids.typeform.com/to/BcIGbj

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.