kedea_26_05Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, 10:30-17:00, θα πραγματοποιηθεί έκθεση για να παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρουν τα τρία Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.

Στον εκθεσιακό χώρο θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων με σκοπό να ενημερώσουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος, τη χρήση μηχανών αναζήτησης, τη συμπλήρωση της αίτησης και τη σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης.

Στο σύνδεσμο https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=534 μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα παρουσίας των εκπροσώπων στον εκθεσιακό χώρο αλλά και το πρόγραμμα των εισηγήσεων συμβουλευτικής. Δηλώσεις συμμετοχής στον παραπάνω σύνδεσμο.

Συμπληρωματικά στοιχεία επικοινωνίας:

Πληροφορίες στα Γραφεία Διασύνδεσης των τριών Ιδρυμάτων:

Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 2310 996644

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, 2310 891221

Γραφείο Διασύνδεσης Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, 2310 807520

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.