KourakisΣτις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινωθούν ο αριθμός των μόνιμων διορισμών για την επόμενη σχολική χρονιά και το εξεταστικό σύστημα των δύο επόμενων ετών για την εισαγωγή στις σχολές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης έδωσε το περίγραμμα και το χρονοδιάγραμμα των δύο επειγουσών προτεραιοτήτων για την Β’ εκπαίδευση σε συνέντευξή του στη Μάχη Νικολάρα, στον Alpha 989 και την εκπομπή Υπόθεση Παιδεία.

Κωδικοποιημένα, ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε

  • Γίνονται συσκέψεις στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κατανομή των 15.000 προσλήψεων του 2015 στην Παιδεία, την Υγεία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
  • Σε ένα δεκαπενθήμερο υπολογίζεται να ανακοινωθεί ο αριθμός των μόνιμων θέσεων που θα διατεθούν στην εκπαίδευση. Σε αυτό τον αριθμό θα συνυπολογιστούν και οι πιστώσεις για την επαναπρόσληψη των απολυμένων εκπαιδευτικών της Τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα 360pedia.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.