Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» και το Περιοδικό Νέα Παιδεία διοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα με Εισηγήσεις και Εργαστήρια αξιολόγησης με θέμα «Διδάσκοντας και αξιολογώντας Ν. Γλώσσα στο Λύκειο. Η διδασκαλία του εκτενούς λογοτεχνικού έργου».

Η Ημερίδα και τα Εργαστήρια θα διεξαχθούν το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2022 (9.00-14.30) στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία», Νεφέλης 1, Αφαία Χαϊδαρίου, Τηλ. : 210 55.73.301.

Τόσο η Ημερίδα όσο και τα Εργαστήρια προσβλέπουν σε ένα εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης του μαθήματος, ώστε μέσα από μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων να συνδεθεί η θεωρία με την πράξη.

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά σε live streaming από το κανάλι του σχολείου στο https://www.youtube.com/user/neapaideia.
Τα εργαστήρια του σχολείου ΔΕΝ θα μεταδοθούν διαδικτυακά.

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε διά ζώσης την Ημερίδα και τα Εργαστήρια μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη σχετική ιστοσελίδα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.