Ημερίδα: ”Οι Γλωσσικές και Διαπολιτισμικές Σπουδές στον Ελληνικό Ακαδημαϊκό Χάρτη: Ακαδημαϊκές, Ερευνητικές και Επαγγελματικές Προκλήσεις και Προοπτικές” Βόλος

Το Τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: ”Οι Γλωσσικές και Διαπολιτισμικές Σπουδές στον ελληνικό ακαδημαϊκό χάρτη: ακαδημαϊκές, ερευνητικές και επαγγελματικές προκλήσεις και προοπτικές” το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 9.00 – 15.30, στο Αμφιθέατρο Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κτήριο πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου, Γεωργίου Καρτάλη 72, στον Βόλο.

Στόχος της Ημερίδας είναι η διάνοιξη διαλόγου για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προκλήσεις και προοπτικές που προκύπτουν στο διεπιστημονικό πεδίο των Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών που υπηρετεί το ΤΓΔΣ.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν στελέχη από σημαντικούς φορείς όπως το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε, η UNICEF, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Δήμος Βόλου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Συντονιστές/τριες εκπαίδευσης προσφύγων Μαγνησίας, κ.α.

Η ημερίδα θα διαρκέσει από το πρωί έως το απόγευμα του Σαββάτου, 9/12/2023, διά ζώσης στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.