8ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning  #etwinconfgr

«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

17, 18, 19 Φεβρουαρίου 2023

Η ευρωπαϊκή δράση eTwinning, την οποία συντονίζει το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ για λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning  με τίτλο «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Δικτυακός τόπος: http://www.etwinning.gr/conf2022 

Το συνέδριο θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 17/2, στις 17.15 με τον χαιρετισμό της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, με προσκεκλημένες ομιλίες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πανηγυρική τελετή βράβευσης των νικητών του 16ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning.

Την επόμενη ημέρα (Σάββατο 18/2) θα παρουσιαστούν επιστημονικές εργασίες και ανακοινώσεις εκπαιδευτικών που αφορούν στην υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων συνεργατικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολλά εργαστήρια (workshops) βιωματικού χαρακτήρα.

Την Κυριακή 19/2 θα δοθούν αρχικά κεντρικές προσκεκλημένες ομιλίες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Εκπαίδευση και Καινοτομία» με τη συμμετοχή προσκεκλημένων ειδικών.

Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί στο Συνέδριο υπερβαίνει τις 4.000 άτομα.

 

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά στο https://www.etwinning.gr/conf2022live

Πρόγραμμα συνεδρίου https://www.etwinning.gr/conf2022program

 

Εργαστήρια: https://www.etwinning.gr/conf2022workshops

 

Τα Εργαστήρια (workshops) θα διεξάγονται σε ηλεκτρονικές αίθουσες webex, των οποίων η διεύθυνση θα κοινοποιηθεί μόνο σε όσους/όσες εγγραφούν στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/179318 

Διοργάνωση:

  • Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης eTwinning
  • Υ.ΠAI.Θ.
  • ITYE «Διόφαντος»
  • Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε www.e-diktyo.eu

Ροές μεταδόσεων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.