Φιλολογικό φροντιστήριο Μ.Ε. «ΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ»

 

«Η σίγουρη επιλογή στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων»

 

Το φιλολογικό φροντιστήριο Μ.Ε. «ΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ» ειδικεύεται στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων. Λειτουργεί από το 2019 στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας και τα τρία αυτά χρόνια χαρακτηρίζεται σταθερά από το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς πάνω από το 80% των μαθητών του φροντιστηρίου εισάγεται σε πανεπιστημιακά τμήματα όλης της χώρας. Αυτή η επιτυχία πρώτιστα βασίζεται στην ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων του κάθε παιδιού ξεχωριστά…

Στο φροντιστήριο διδάσκονται όλα τα φιλολογικά μαθήματα του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΠΑΛ, ενώ λειτουργούν και τμήματα αποφοίτων. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και χαρακτηρίζονται από ομοιογένεια, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα της καθημερινής μελέτης των μαθητών στα φιλολογικά μαθήματα. Μέσα από τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου -τα οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος- στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών στα φιλολογικά μαθήματα καθώς και η ομαλή μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο με καταληκτικό στόχο την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρέχονται δωρεάν σημειώσεις, μηνιαία διαγωνίσματα, εκπαιδευτικά βοηθήματα, υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και φυσικά προσιτά δίδακτρα με βάση τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Τέλος, μέλημά μας είναι η αγαστή συνεργασία τόσο με τους μαθητές όσο φυσικά και με τους γονείς τους γι’ αυτό και η τακτική ενημέρωση των γονέων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. 

Ιδιοκτήτης και διευθυντής σπουδών του φιλολογικού φροντιστηρίου Μ.Ε. «ΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ» είναι ο φιλόλογος – ιστορικός Δημήτρης Χρυσόπουλος.

  • Φιλολογικό φροντιστήριο Μ.Ε. «ΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ»

Αγίου Δημητρίου 34, Βόλος

24210 40898

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.