Αναλυτική εκτίμηση βάσεων 1ου επιστημονικού πεδίου

0
1554
Μελέτη αναλυτικής εκτίμησης βάσεων κάθε τμήματος ξεχωριστά, στην οποία λαμβάνεται υπόψη και η επίδραση της ΕΒΕ (για τα τμήματα που επηρεάζονται).

Κατά τα άλλα, περιλαμβάνονται όλα τα μη κοινά τμήματα του 1ου επιστημονικού πεδίου, με εξαίρεση τα παιδαγωγικά δημοτικής – νηπιαγωγών και βρεφονηπιοκόμων, τα οποία περιλαμβάνονται εδώ, διότι δηλώνονται κατά κύριο λόγο από τους υποψήφιους του 1ου Ε.Π. Η μελέτη των τμημάτων των μη επηρεαζόμενων από την ΕΒΕ βασίζεται στο μαθηματικό μοντέλο που ήδη χρησιμοποιήθηκε στις πρόσφατες εκτιμήσεις.
 
Κωνσταντίνος Παπαγιαννούλης
 
 
Προηγούμενο άρθροΛατινικά Γ´ Λυκείου: Κείμενα 16-20 (Κριτήριο αξιολόγησης)
Επόμενο άρθροΤα νέα ωρολόγια προγράμματα
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.