Επιμορφωτικά εργαστήρια για φιλολόγους : «Διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας αξιοποιώντας υλικό της Πολύτροπης Γλώσσας»

Σας ενημερώνουμε ότι η συγγραφική ομάδα της Πολύτροπης Γλώσσας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο για τη «Διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας αξιοποιώντας υλικό της Πολύτροπης Γλώσσας».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 19:00 διαδικτυακά μέσω Webex δια του συνδέσμου: https://greek-language.webex.com/meet/centre

Τίτλος του εργαστηρίου:

«Στο Αιγαίο ταξιδεύουν τα όνειρά μας…»: μια εφαρμοσμένη διδακτική πρόταση με βάση κείμενα και δραστηριότητες της Πολύτροπης Γλώσσας.

Εισηγήτρια – Συντονίστρια:

Ελευθερία Παπαμανώλη, φιλόλογος.

Όσοι φιλόλογοι των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑΛ επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα https://forms.gle/Au2zZFYRuAjXB6A88
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις.

* Η «Πολύτροπη Γλώσσα», ψηφιακό υποστηρικτικό υλικό για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο λύκειο και στο γυμνάσιο, είναι αναρτημένη στην Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα, έχει την έγκριση του Ι.Ε.Π. και προτείνεται ως υποστηρικτικό υλικό για τη διδασκαλία της γλώσσας στο λύκειο από το Ι.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας.

H ανακοίνωση ΕΔΩ 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.