ΔΠΜΣ: «Μουσειακές Σπουδές»

Ανακοίνωση 11ου Συνεδρίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ

Μετά τις δυσκολίες που ανέκυψαν λόγω της πανδημίας τα τελευταία χρόνια, ο Σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 11ου Συνεδρίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Συνέδριο θα διοργανωθεί με φυσική παρουσία. Βέβαια, εξαιτίας των συνθηκών και των δυσκολιών που προβάλλει ακόμα η πανδημία στη χώρα, ο Σύλλογος έχει το δικαίωμα προσαρμογής του τρόπου διεξαγωγής του συνεδρίου και με υβριδικό τρόπο (τόσο με φυσική παρουσία όσο και με διαδικτυακή), το οποίο όμως θα εξαρτηθεί από τα υγειονομικά δεδομένα των μετέπειτα μηνών και των συνακόλουθων μέτρων του κράτους. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου 2022 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα).

Οι περιλήψεις πρέπει να αποσταλούν έως και τις 29 Μαΐου 2022 αποκλειστικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Απάντηση αποδοχής: 25 – 27 Ιουλίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο, καθώς και τον ιστότοπο του συνεδρίου: https://sites.google.com/view/11th-conf-phil-ekpa/

Τομείς του συνεδρίου αποτελούν οι κάτωθι επιστημονικές περιοχές:

  1. Κλασική Φιλολογία και οι επιμέρους υποπεριοχές της:

    1. Αρχαία Ελληνική Φιλολογία

    2. Λατινική Φιλολογία

  2. Βυζαντινή Φιλολογία

  3. Νεοελληνική Φιλολογία

  4. Γλωσσολογία

  5. Λαογραφία

Οι ανακοινώσεις μπορούν να αφορούν έναν από τους ανωτέρω κλάδους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν μόνο οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι-ενεργοί σε κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ή εκπονούν τη διδακτορική τους διατριβή τη στιγμή που θα καταθέσουν την περίληψή τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.