Διαδικτυακή Ημερίδα: Σύγχρονες πρακτικές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας

Το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, η Σχολή ΣΑΧΕΤΙ και το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας “ΤΗΜΕΝΟΣ’ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) συνδιοργανώνουν διαδικτυακή Διημερίδα με θέμα “Σύγχρονες πρακτικές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας”. Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2022 και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα ως Γ2/ΞΓ στο εξωτερικό, σε σχολεία της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης, αλλά και σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα ως Γ2/ΞΓ σε δομές και σχολεία στην Ελλάδα. Επίσης απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, σε υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές με γνωστικό αντικείμενο συναφές με το θέμα της Διημερίδας, σε απόφοιτους Παιδαγωγικών Τμημάτων και Ελληνικής Φιλολογίας και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με ζητήματα διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας ως Γ2/ΞΓ.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά από το κανάλι του Γραφείου Εκπαίδευσης Γιοχάνεσμπουργκ στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC73iujK7Xi4WtpUeORmXxHw. Από αυτή τη διεύθυνση θα μπορείτε να ζητήσετε βεβαίωση παρακολούθησης και να υποβάλετε και ερωτήσεις.

Στην πλατφόρμα zoom https://zoom.us/j/92480691348 θα συνδεθούν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, αυτοί που θα απευθύνουν χαιρετισμό και οι εισηγητές.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Διημερίδας:https://conference.mysch.gr/2022/

Συνημμένα δείτε το Πρόγραμμα και το Βιβλίο Περιλήψεων

Συνημμένα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.