Η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου RE-EDUCO – Rethinking EDUcation COmpetencies. Expertise,

best practices and teaching in digital era. Το έργο RE-EDUCO ενθαρρύνει την παραγωγή, τον πειραματισμό και την ανταλλαγή νέων προσεγγίσεων και μεθόδων εκπαίδευσης με χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών. Γεννήθηκε από την ανάγκη παραγωγής και δοκιμής, σε διεθνικό επίπεδο, μιας σειράς μεθοδολογιών και βέλτιστων πρακτικών για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των μαθητών και των εκπαιδευτικών και την ενθάρρυνσή τους να υιοθετήσουν την ψηφιακή καινοτομία στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.

Το πρόγραμμα θα προσφερθεί δωρεάν στα Αγγλικά από την ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης που ανέπτυξε η ομάδα DAISSy για το έργο RE-EDUCO. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου 2021.  Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής σας σε αυτό θα βρείτε εδώ.

Οι εκπαιδευόμενοι/ες οι οποίοι/ες θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα κατάρτισης εκπαιδευτικών RE-EDUCO, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ευρωπαϊκό έργο RE-EDUCO και την Ερευνητική Ομάδα DAISSy του ΕΑΠ, μπορείτε να δείτε σε:

DAISSy Website: http://daissy.eap.gr/en, http://re-educo.eu/

Facebook: @DAISSyResearchGroup, @Re-Educo

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/daissyresearchgroup/

Twitter: https://twitter.com/daissy_research

Instagram: @daissy_researchgroup Email: [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.