ΔΠΜΣ: «Μουσειακές Σπουδές»

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Ε.Κ.Π.Α. οργανώνουν και υλοποιούν το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού στον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Σύγχρονων Παρεμβάσεων με την Αξιοποίηση Αφηγηματικών και Αναστοχαστικών Τεχνικών»

Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο:

https://bit.ly/SIMVOULEFTIKI_INFO

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια οκτώ (8) μηνών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη σύγχρονων παρεμβάσεων επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας με την αξιοποίηση αφηγηματικών και αναστοχαστικών τεχνικών.

Απευθύνεται σε:

  • συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού & σταδιοδρομίας
  • εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της δημόσιας ή ιδιωτικής εκπαίδευσης
  • εκπαιδευτικούς που χρειάζονται μόρια για το σύστημα διορισμών Α.Σ.Ε.Π.      
  • στελέχη της εκπαίδευσης που χρειάζονται μόρια για την εξέλιξή τους
  • εργαζόμενους και επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας

 

Είναι μοριοδοτούμενο, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τόσο για το σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ), όσο και για τη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα εισάγει σύγχρονες ευρωπαϊκές πρακτικές τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσουν στο χώρο εργασίας τους και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται με τη μέθοδο της Ασύγχρονης εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, η οποία προσφέρει στον εκπαιδευόμενο τη μέγιστηευελιξία:

O εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί την εκπαιδευτική πλατφόρμα στον χρόνο που τον εξυπηρετεί, σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα μελέτης. Το εκπαιδευτικό υλικό διατίθεται σταδιακά, σε εβδομαδιαίες ενότητες, καθοδηγώντας τον εκπαιδευόμενο στη μελέτη του.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί σε απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. καθώς επίσης και του συμπληρώματος πιστοποιητικού Europassμε 16 πιστωτικές μονάδες ECVET.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής στη διεύθυνση: 

https://bit.ly/SIMVOULEFTIKI_REGISTER

Λεπτομερείς πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από τον Οδηγό Σπουδών του προγράμματος:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.