«Με μια σχεδία»: Ανθολογία μικροδιηγήματος, 100 λέξεις σε 100 ώρες

Η ιστορία αυτής της σχεδίας από χαρτί έχει αφορμή συγκεκριμένη. Την εμφάνιση στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2020 του κορωνοϊού, και στη χώρα μας, και τη δυστυχή εξάπλωση των άστεγων συμπολιτών μας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Εξ αυτού ορμώμενοι, οι Spyros Kiosses, Fotini Naoum, Haris Michalopoulos, Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη (Jenny Katsari) και οι εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης ανέλαβαν την πρωτοβουλία για έναν Διαγωνισμό μικροδιηγήματος με τίτλο «100 λέξεις σε 100 ώρες για τη “Σχεδία”», με στόχο να στηρίξουν και έμπρακτα τους ανθρώπους που «ταξιδεύουν» με τη «Σχεδία» και αναζητούν μία στέγη και ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Διαγωνισμός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς τα κείμενα που λάβαμε ξεπέρασαν τα 1200, ενώ σημαντική υπήρξε και η συνδρομή γνωστών και αγαπημένων μας συγγραφέων. Η Ανθολογία έλαβε σάρκα και οστά και σιγά σιγά θα βρει τη θέση της στα χέρια των αναγνωστών
  • Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στη Shedia και συγκεκριμένα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διογένης ΜΚΟ»
  • Για προπαραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 25310 72486 ή να αποστείλετε email στη διεύθυνση  [email protected] (Κόστος Ανθολογίας: 12€)
https://www.patakis.gr/product/617367/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-Genikou-Lukeiou-Krithria-aksiologhshs-NEA-E/
 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.