Σχεδιασμός Μαθήματος Και Ανάπτυξη Διδακτικού Υλικού Σε Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός Μαθήματος και Ανάπτυξη Διδακτικού Υλικού σε Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» (προηγούμενη ονομασία «Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγή Διδακτικού Υλικού») του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πρόκειται να προχωρήσει στην εισαγωγή κατόπιν εξετάσεων είκοσι (20) πτυχιούχων πανεπιστημίων ή ΤΕΙ ή αντίστοιχων Τμημάτων πανεπιστημίων εξωτερικού με σπουδές αναγνωρισμένες ως ισότιμες των ελληνικών πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, ως εξής:
Α΄ Κατεύθυνση: α) Απόφοιτοι Παιδαγωγικών Τμημάτων και β) Απόφοιτοι Σχολών Θετικών Επιστημών ή πτυχιούχοι Πολυτεχνικών Σχολών και ΤΕΙ που έχουν παιδαγωγική επάρκεια μετά από φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ ή πρώην ΣΕΛΕΤΕ, συνολικά δέκα (10) άτομα.
Β΄ Κατεύθυνση: α) Απόφοιτοι Παιδαγωγικών Τμημάτων, β) Απόφοιτοι άλλων τμημάτων Φιλοσοφικών Σχολών και Σχολών Επιστημών του Ανθρώπου, και γ) Απόφοιτοι Σχολών ΦΠΨ, συνολικά δέκα (10) άτομα.
Αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις θα γίνονται δεκτές από 17 ως 28 Αυγούστου 2020, μόνο ηλεκτρονικά στο [email protected]. Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να επισυνάπτουν τα δικαιολογητικά τους σε ηλεκτρονική μορφή. Οι εξετάσεις εισαγωγής θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 τις ώρες 11π.μ.–1μ.μ. και 3μ.μ.–5μ.μ., στις Αίθουσες Μπίλη Βέμη και Μ του Κτιρίου 3, του Παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (http://www.uth.gr/to-panepistimio/campus), βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού SARS-CoV-2 σχετικά με τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες ασφαλείας. 
Για πληροφορίες αναφορικά με την ύλη και τον κανονισμό λειτουργίας του ΠΜΣ, καθώς και την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική ανακοίνωση στις ιστοσελίδες http://www.uth.gr/,  http://www.pre.uth.gr  και  http://www.pre.uth.gr/new/el/pms-pre. Για ηλεκτρονική επικοινωνία στη διεύθυνση [email protected].

https://www.patakis.gr/product/617367/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-Genikou-Lukeiou-Krithria-aksiologhshs-NEA-E/
 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.