Νέο Πρόγραμμα Σπουδών από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ. “Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Δια Βίου Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας”

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει, από 21-9-2020 έως 21-6-2021, επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Δια Βίου Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας». 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάτοχους πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (κατά προτίμηση των κλάδων Οικονομίας – Διοίκησης, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Κοινωνικών Επιστημών και συναφών σχολών) και σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί  απόφοιτοι λυκείου με σχετική εκπαίδευση ή/και επαγγελματική εμπειρία.
Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση, προκειμένου ο λειτουργός της συμβουλευτικής να βοηθά τον ενδιαφερόμενο να λαμβάνει αποφάσεις σε σχέση με την εκπαιδευτική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική του πορεία και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη σταδιοδρομία του, λαμβάνοντας υπόψη τις γνώσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά του.
Το πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως, έχει 9μηνη διάρκεια και μετά την επιτυχή παρακολούθηση και αξιολόγηση, χορηγείται Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 500 ωρών που αντιστοιχεί σε 17 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 15-07-2020 έως 04-09-2020 και πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του website https://my.kedivim.duth.gr/ επιλέγοντας το πεδίο Υποβολή Αίτησης.
Σχετικές πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

https://www.patakis.gr/product/617367/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-Genikou-Lukeiou-Krithria-aksiologhshs-NEA-E/
 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.