Πρακτικός οδηγός σπουδών 2020

Ο ”ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2020” 229 σελίδων είναι ένα e-book, το οποίο παραθέτει με μεθοδολογικό τρόπο τις απαραίτητες πληροφορίες σχολών και τμημάτων. Η μεθοδολογία ανάπτυξης βασίστηκε στη φροντιστηριακή εμπειρία.
Περιέχονται: Διδασκόμενα μαθήματα, Κατευθύνσεις σπουδών, Μεταπτυχιακά προγράμματα, Επεξηγηματικά βίντεο, Υπερσύνδεσμοι προς ιστότοπους τμημάτων, Αξιολογήσεις αγοράς εργασίας σύμφωνα με CEDEFOP, Μετεγγραφόμενες ομάδες τμημάτων και επιπλέον όλα όσα περιλήφθηκαν στον προδιατεθέντα ”ΜΙΚΡΟ ΟΔΗΓΟ”
Πιστεύουμε, πως θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για μαθητές, γονείς και εποπτεύοντες καθηγητές.
Προηγούμενο άρθροΝομοσχέδιο Υπουργείου Παιδείας: Τι αλλάζει σε Πανελλαδικές, Λύκειο, Πανεπιστήμια
Επόμενο άρθρο Οι φετινές εξετάσεις είναι διαφορετικές!
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.