Συρρίκνωση της δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρνει η μεταρρύθμιση Γαβρόγλου

Μικρός οδηγός σπουδών

Μικρός οδηγός σπουδών 23 σελίδων, ο οποίος περιέχει τις βασικές πληροφορίες σχολών και τμημάτων για υποστήριξη συμπλήρωσης μηχανογραφικού. Επίσης περιέχει τα βασικά του διαφαινόμενου συστήματος εισαγωγής 2021 για ενημέρωση των μαθητών που αποφοιτούν από τη Β΄Λυκείου.

Ο συγκεκριμένος οδηγός σπουδών δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννούλη, εκπαιδευτικό αναλυτή

Μικρός οδηγός σπουδών

 

Προηγούμενο άρθροΑδίδακτο κείμενο: Ξενοφῶντος Κύρου Παιδεία, 7.5.72-76
Επόμενο άρθροΑρχαία Ελληνικά Γ´ Λυκείου-Διδακτική ενότητα 10: Η αλληγορία του σπηλαίου: οι φιλόσοφοι(Κριτήριο αξιολόγησης)
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.