Πρόσκληση Δράσης e-LESXI_Φεστιβάλ Κινηματογάφου Χανίων & ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης

 

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα, τοΠεριφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού ΣχεδιασμούΚρήτης (ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης), στο πλαίσιο του προγράμματος «Κινηματογραφική Λέσχη στο Σχολείο», το οποίο υλοποιεί δια ζώσης τα τελευταία χρόνια στα Χανιά, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προσκαλεί ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, όλων των ειδικοτήτων, που εργάζονται σε σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης (σε όλες τις Π.Ε.), να συμμετάσχουν σε τρίωρο εκπαιδευτικό επιμορφωτικό ταχύρρυθμο σεμινάριο για την υλοποίηση κινηματογραφικής δράσης σε εξΑ συνθήκες.

Η Δράση με τίτλο «e-LESXI / Δημιουργία Κινηματογραφικής Λέσχης στο Σχολείο» είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ημερών και στο πνεύμα των Οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για εκπαιδευτικές

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, με την υποστήριξη του

δράσεις, σε σύγχρονη και ασύγχρονη μορφή, με κατάλληλες δραστηριότητες, που συμπεριλαμβάνουν και την αξιοποίηση των Τεχνών, ως δυνατότητα εναλλακτικών προσεγγίσεων και εμβάθυνσης στην δημιουργική αξιοποίηση του σχολικού προγράμματος (σχ. έγγραφο: ΥΠΑΙΘ 39676/Δ2/20-3-2020). Η Δράση περιλαμβάνει 4 βήματα -εξ αποστάσεως- υλοποίησης : Αίτηση – Εκπαίδευση – Υλοποίηση – Απολογισμός/Αναστοχασμός.

Η συμμετοχή στην Δράση είναι προαιρετική και προσφέρεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους/τις εκπαιδευτικούς τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην διεύθυνση https://cff-e-edu.gr/e-lesxi/

Σημειώνουμε ότι η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος είναι ανοιχτή και κάθε φορά που θα συμπληρώνεται απαραίτητος αριθμών ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών θα ξεκινάει τμήμα επιμόρφωσης. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα ενημερώνονται εγκαίρως μέσω του e-mail που θα δηλώσουν στην αίτησή τους.

Ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων Ματθαίος Φραντζεσκάκης

#ΜένουμεΣπίτι, αλλά Δημιουργικοί, #ΚάνουμεΔράσεις!!!

https://www.chaniafilmfestival.com/kanoume-draseis/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.