ΕΑΠ: Ανακοίνωση για το Μ.Π.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Δι-ιδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρα 16:49μμ, καθώς συμπληρώθηκαν οι 500 αιτήσεις που προέβλεπε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που κοινοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.

Σας ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον σας για φοίτηση σε αυτό το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών και σας υπενθυμίζουμε ότι εδώ μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στα άλλα τριάντα έξι (36) Μεταπτυχιακά, στο Ειδικό, καθώς και στα οκτώ (8) Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών ετήσιας ή εξαμηνιαίας διάρκειας, που προσφέρει το ΕΑΠ.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι ανοικτή μέχρι την 29η Μαΐου 2020, ενώ η φοίτηση ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου 2020.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.