https://www.patakis.gr/product/617367/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-Genikou-Lukeiou-Krithria-aksiologhshs-NEA-E/
https://www.patakis.gr/product/617367/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-Genikou-Lukeiou-Krithria-aksiologhshs-NEA-E/

Το βιβλίο «Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία Γ. Γενικού Λυκείου 40 Κριτήρια Αξιολόγησης»

αποτελεί αναθεωρημένη και ανανεωμένη ανατύπωση του βιβλίου «Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία Γ. Γενικού Λυκείου 50 Κριτήρια Αξιολόγησης», εμπλουτισμένο με επιπλέον πολυτροπικά κείμενα.

Περιλαμβάνει:

• Kριτήρια αξιολόγησης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, σύμφωνα με τις οδηγίες (ενιαίας εξέτασης) για τη διδασκαλία και εξέταση του μαθήματος.

• Ένθετα φυλλάδια με αναλυτικές απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Ιδιαίτερα οι απαντήσεις των θεμάτων παραγωγής λόγου περιέχουν πλούσιο υλικό, ώστε να αποφεύγονται οι κοινοτοπίες και η μονοδιάστατη και μονότονη επανάληψη στερεότυπων στοιχείων.

• Ερμηνευτικά σχόλια σε όλα τα κριτήρια αξιολόγησης, εναρμονισμένα πλήρως με τις οδηγίες του ΙΕΠ και του Φάκελου Υλικού μαθητή και εκπαιδευτικού.

• Εναλλακτικές ασκήσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των ερωτήσεων που μπορεί να ζητηθούν σε κάθε μη λογοτεχνικό κείμενο.

• Πρόσθετες ασκήσεις σε κάθε λογοτεχνικό κείμενο, που συμβάλλουν στην καλύτερη επεξεργασία και κατανόησή του.

• Θεωρία για τη Λογοτεχνία, στην οποία με απλό τρόπο, παραδείγματα και πίνακες εξηγούνται οι έννοιες που είναι αναγκαίες για την ανάλυση και την κατανόηση των λογοτεχνικών κειμένων.

Αγορά από online βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.